Minicamping

De minicamping is naast de boerderij gelegen, heeft ruime plaatsen en is voorzien van een goede en mooie grasmat. Het nette toiletgebouw is verdeeld in een dames en heren gedeelte met zes toiletten en twee urinoirs. U kunt zonder munten douchen in een van de vier douches en er zijn vier wasplaatsen met warm en koud water. Afwassen kan in de overdekte afwasruimte en ook het gebruik van de centrifuge is gratis. Voor uw fietsen is een aparte stalling die is voorzien van stroom voor elektrische fietsen. De gehele camping is voorzien van gratis Wifi.

Reserveer direct

‘De Proatschure’

In de uitgebreide recreatieruimte ‘De Proatschure’ kunt u lekker zitten, zijn verschillende activiteiten zoals een tafeltennis-, biljart- en voetbaltafel. Elke ochtend ligt de krant voor u klaar, er zijn verschillende tijdschriften of pak een boek uit de bibliotheek. U kunt een pijltje gooien op het dartbord en kunt gebruikmaken van verschillende spelletjes. Heeft u wel eens een potje gekubbd? In het informatiepunt vindt u allerlei informatie en nieuws over evenementen en activiteiten in de waterrijke omgeving.

De camping is de perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht, een prachtige dag op het water of een gezellig dagje uit.

Prijs

€ 23,00 per nacht all-inn

Geldig voor 2 personen
  Caravan/camper/tent en auto
  Inclusief elektra
  Gebruik van alle faciliteiten
  Optioneel ontbijt voor € 10,- per persoon

Ervaar de rust en ruimte

Reserveer direct